Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4856 niezalogowanych)
1 Post

(Marcin1971)
Wiking
Zal to jest mi was. Napisze sie byle jaki watek i banda idiotow podnieca sie jak by swieze mieso rzucili na ruszt. Typowe dla polakow jest takie zachowanie. To jest tak jak wsadzenie kijka do mrowiska. Zalosne. Nic innego widocznie nie potraficie robic. Ja mam dobra zabawe przytym wszystkim. No i moi znajomi tez.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
No i moi znajomi tez.
to ty masz znajomych ?????????????????????????????

niemozliwe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Marcin1971 napisał:
Zal to jest mi was. Napisze sie byle jaki watek i banda idjotow podnieca sie jak by swieze mieso zucili na ruszt. Typowe dla polakow jest takie zachowanie. To jest tak jak wsadzenie kijka do mrowiska. Zalosne. Nic innego widocznie nie potraficie robic. Ja mam dobra zabawe przytym wszystkim. No i moi znajomi tez.

No wlasnie, *...byle jaki watek...*. Swoimi tematami jak narazie tez sie z d**y strony wykazales...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Marcin1971 napisał:
Zal to jest mi was. Napisze sie byle jaki watek i banda idjotow podnieca sie jak by swieze mieso zucili na ruszt. Typowe dla polakow jest takie zachowanie. To jest tak jak wsadzenie kijka do mrowiska. Zalosne. Nic innego widocznie nie potraficie robic. Ja mam dobra zabawe przytym wszystkim. No i moi znajomi tez.

No widzisz Marcinie, jak to hula? Wzajemnie dostarczamy sobie rozrywki...
Wiec pisz, chlopie, pisz!!! To lepsze niz telewizor - a jak dla mnie dzisiaj - tylko do 16-tej. Potem niestety zaczynaja sie mecze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Sethur napisał:
Marcin1971 napisał:

No wlasnie, *...byle jaki watek...*. Swoimi tematami jak narazie tez sie z d**y strony wykazales...

Sethur, nie badz taki kulturalny, dodaj jakas literke /d**y/).
Za cholere nie wiem, jak mam sie smiac, a by sie jakos chcialo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Sethur napisał:
Marcin1971 napisał:

Tez mi nie pasilo..haha... na Twoje zyczenie Niekowalski:

No wlasnie, *...byle jaki watek...*. Swoimi tematami jak narazie tez sie z dupy strony wykazales...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Marcin1971 napisał:

No to jeśli Ty się czymś takim podniecasz,to masz konkretnie zryty baniak
Zaraz,zaraz,ile mówiłeś że masz lat?Hmmmmmmmm znajomi też zatrzymali sie w rozwoju intelektualnym 15 lat temu, czy dobierasz ich sobie odpowiednio do swojego ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Sethur napisał:
Sethur napisał:
Marcin1971 napisał:

Tez mi nie pasilo..haha... na Twoje zyczenie Niekowalski:

No wlasnie, *...byle jaki watek...*. Swoimi tematami jak narazie tez sie z dupy strony wykazales...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Marcin1971)
Wiking
Witam moich fanow. Widze ze rosnie mi grono wielbicieli. Co jakis czas dostaje wiadomos z oklaskami. Ja za pare godzin bede na plusie.

Ja. to ja juz jestem na plusie. Hilton gonie cie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Marcin1971 napisał:
Zal to jest mi was. Napisze sie byle jaki watek i banda idiotow podnieca sie jak by swieze mieso rzucili na ruszt. Typowe dla polakow jest takie zachowanie. To jest tak jak wsadzenie kijka do mrowiska. Zalosne. Nic innego widocznie nie potraficie robic. Ja mam dobra zabawe przytym wszystkim. No i moi znajomi tez.

..................właśnie,właśnie kolego!!!!
Do kogo tutaj najbardziej pasuje te " typowo polskie zachowanie"
Czyżbyś był następnym,który nie rozumie tego co pisze???????

A w dzieciństwie ,nie bawiłeś się czasem z kolegami z podwórka w wydłubywanie kotom oczu lub tym podobne zabawy???
Teraz to już jesteś za duży,no nie i bawisz się w tak prymitywne gierki

Jak dla mnie,jesteś cały czas na falstarcie i nie potrafisz wyjść z bloku

Może i w czymś tam jesteś dobry,lecz jak narazie to tylko sam w swoich oczach

Ciekawe ,co nam jeszcze zaserwujesz,jako typowy polak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok